Over mij

Mijn naam is Femke en ik ben doula in Culemborg, Utrecht, Den Bosch en andere plaatsen in de regio. Ik heb een hele lieve man en twee fantastische kindjes. 

In 2017 rondde ik de opleiding pedagogiek af. Hierna hebben mijn man en ik een aantal maanden gereisd door Canada, Bali, Thailand en Vietnam. Tijdens deze reis heb ik hard gewerkt aan het opzetten van Online opvoeden: Online opvoeden begon als mamablog, maar is inmiddels veel meer. Ik bied opvoedingsondersteuning aan ouders van peuters via blogposts, e-books en 1-op-1 coaching.

Online opvoeden is een bedrijf waar ik nog iedere week met heel veel plezier aan werk.

Doula Culemborg

Na onze reis raakte ik zwanger en 9 maanden later beviel ik van een prachtige baby. Sindsdien ben ik gefascineerd door het geboorteproces en voelde ik sterk de behoefte om hier meer mee te gaan doen. Zo ben ik uiteindelijk bij het vak als doula uitgekomen en niet veel later startte ik mijn opleiding bij In Bloei. Want wat is er nou mooier dan aanstaande ouders ondersteunen tijdens deze ongelooflijk bijzondere en intense periode?

Mijn doel als doula is om jouw geboortereis zo fijn mogelijk te laten verlopen. Bij mij kun je jezelf zijn en met mij kun je delen wat er écht in je omgaat. Ik ben heel ‘open minded’. Ik vind geen enkele vraag gek en sta open voor verschillende visies, wensen, gebruiken en gewoonten. Of je nou graag thuis, hands-off, in bad wilt bevallen of in het ziekenhuis met zoveel mogelijk controles en pijnbestrijding; je kunt rekenen op mijn onvoorwaardelijke steun. Ik ben een lief, warm en rustig persoon. Ik weet tijdens een bevalling goed de rust te bewaren en uit te stralen dat ik vertrouwen heb in jouw lichaam en kracht.

Ik ben er natuurlijk voor jou als zwangere vrouw, maar ook voor je partner als die aanwezig is. Ik zal zeker niet zijn of haar plek innemen, maar juist mijn best doen om jullie te verbinden.

Of bel naar

+31 621 932 822

Scroll naar boven